Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.

Kültéri falburkoló S-01 fehér

5.550 Ft (4.370 Ft + ÁFA)
Menny.:x 1 szál
Egységár: 5.550,00 Ft/szál
Cikkszám: S-01WH
Elérhetőség: Rendelhető

Fehér profilok szálanként is rendelhetőek.
Szállítá
s: egyedi visszaigazolás alapján

Paraméterek

Szín  
Szélesség 25 cm
Hosszúság 385 cm
Mennyiség egy csomagban 10 szál
Burkolható felület / csomag 9,625 m²

Leírás

A deszkaburkolat megfelelője – a vinyl burkolat az Egyesült Államokból és Kanadából származik, ahol jelenleg a legnépszerűbb homlokzati burkolatként tartják számon. Az a PVC, amelyből a vinyl burkolat készült, tartósság szempontjából messze meghaladja a fából készült prototípusát, miközben a faerezet utánzatú felületnek köszönhetően megjelenésükben alig különböznek egymástól.

A burkolat nagyfokú ellenállóképessége a változó időjárási körülményekkel, biológiai szerekkel, és a legtöbbvegyszerrel szemben biztosítja annak sokéves problémamentes használatát. A homlokzat tartósságát tovább növeli maga a panelek szerkezete a speciálisan profilozott él a furatoknál a csavarok további blokkolását eredményezi. Ez az úgynevezett „hurrikán elleni” kialakítás, amely megvédi a panelt az épület faláról való leszakadás ellen, még nagyon erős szélesetén is.

Kis súlya, gondmentes szállítása, valamint az egyszerű és gyors felszerelése, amely nem igényel speciális beavatkozást és szerszámokat, lehetővé teszi a vinyl burkolat kialakítását bármikor az év folyamán, akár önerővel is. Ez a burkolat használatának teljes időtartama alatt nem igényel további karbantartást vagy rendszeres felújítást.

Előnyei:

A felület szabad vízelvezető szerkezetéből kifolyólag könnyű tisztán tartani

Ellenálló az időjárás viszontagságaival és a nedvességgel szemben

Nem igényel semmilyen karbantartást

Gyors összeszerelés

A könnyű súly megkönnyíti a szerelést és kevesebb terhet ró a ház szerkezetére

Környezetbarát - Termékeink környezetbarát technológiával készülnek. 100% - ban újrahasznosíthatóak. Nem tartalmaznak ólmot, nehézfémeket, illetőleg a gyártás során nem használnak savakat és propán-butánt sem.

Ellenáll a legerősebb szélnek is

Szabad homlokzat szellőzés

Könnyen tisztántartható

Egyszerű összeszerelés

Rovarokkal szembeni ellenállóság

50 év garancia

A falburkolatok felszerelt állapotban ellenálnak a nyári forróságnak és a téli fagynak is, melyre a gyártó típustól függően 30 - 50 éves garanciát ad. A PVC profilok hőre lágyuló tulajdonsága miatt viszont kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet a felszereletlen falburkoló panelek és profilok megfelelő tárolására! Ne tegyék tűző napra! Fektessék sík és egyenletes felületre! Ne rakjanak rá olyan tárgyakat, amik a felület deformálódását okozhatja. A fentiek figyelembevételével kezelt panelek probléma mentesen megtartják eredeti formájukat és akár több éves raktározás után is tökéletes állapotban maradnak. A helytelen körülmények között tárolt panelek és profilok deformációjára a garanciális feltételek nem érvényesek. Az ebből adódó reklamációkkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.