Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.

Ereszburkolat SV-08 fehér

4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Menny.:szál

Kiegészítő termékek

Egységár: 4.590,00 Ft/szál
Cikkszám: SV-08WH
Elérhetőség: Rendelhető

Paraméterek

Szélesség 30 cm
Hosszúság 270 cm
Mennyiség egy csomagban 10 szál
Burkolható felület / csomag 8.1 m²

Leírás

PVC tetőeresz-burkoló rendszer, funkcionális, megfizethető és legfőképpen kényelmes alternatívája a hagyományos, fából készült ereszalj rendszernek. Nem igényel semmilyen karbantartást, ellenálló a rothadással, penésszel, gombákkal és rovarokkal szemben. Esztétikus, gyorsan szerelhető, tartós, könnyű, nem mérgező termék, amely gátolja a tűz terjedését. A paletta olyan színeket is tartalmaz, amelyek tökéletesen utánozzák a természetes fa színárnyalatait, így színben egyeznek a fa termékekkel. A Profile VOX ereszalj rendszer ólmot és nehéz fémeket nem tartalmazó keverékből készült.

 

Kiváló szellőzést biztosít


A felület szabad vízelvezetőszerkezetéből kifolyólag könnyű tisztán tartani


Famintázatú struktúra


Könnyen tisztán tartható


Gyors összeszerelés


 

Ellenáll a legerősebb szélnek is


Rovarokkal szemben ellenálló képesség


30 év garancia


 

Click-rendszer


A profil alakja duplájára növeli a merevségét a panelnak


Nem igényel semmilyen karbantartást


Egyszerű felszerelés


Ellenállás a változó éghajlati feltételeknek


Ellenálló az időjárás viszontagságaival és a nedvességgel szemben


Környezetbarát. Termékeink környezetbarát technológiával készülnek. 100% - ban újrahasznosíthatóak. Nem tartalmaznak ólmot, nehézfémeket, illetőleg a gyártás során nem használnak savakat és propán-butánt sem.

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

Az ereszalj burkolatok vásárlásánál és beépítésénél kérjük fordítsanak fokozott figyelmet a gyártó által minden panelcsomagba elhelyezett tájékoztató tanulmányozására.

Kérjük legyenek különös tekintettel az egyes színváltozatok alkalmazásának feltételeire.

A megváltozott éghajlati viszonyokból adódó extrém napsugárzás egyes színek esetében negatívan hat a színtartósságra.

A BARNA és GRAFIT panelek és ezek kiegészítő profiljaira vonatkozó garancia kizárólag az ereszek lefelé néző fedett részein történő alkalmazás esetén érvényes.

Az ARANYTÖLGY, DIÓ, WINCHESTER és FEHÉR színű panelek beépíthetők az ereszalj alsó részén közvetlen napfénynek kitett helyre is, ha az elemek hossza nem haladja meg az 1 m-t.

A zárt szerkezetek fedésénél a fokozott felmelegedés elleni átszellőzés érdekében a tele és peforált profilok kombinált alkalmazása szükséges. 

Az ereszalj burkolatok függőleges síkra történő felhasználása nem javasolt. Ezekre a felületekre ajánljuk kültéri falburkolatainkat.

 

A falburkolatok felszerelt állapotban ellenálnak a nyári forróságnak és a téli fagynak is, melyre a gyártó típustól függően 30 év speciális garanciát ad.

A PVC profilok hőre lágyuló tulajdonsága miatt viszont kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet a felszereletlen falburkoló panelek és profilok megfelelő tárolására!

Ne tegyék tűző napra!

Fektessék sík és egyenletes felületre!

Ne rakjanak rá olyan tárgyakat, amik a felület deformálódását okozhatja.

A fentiek figyelembevételével kezelt panelek probléma mentesen megtartják eredeti formájukat és akár több éves raktározás után is tökéletes állapotban maradnak.

A helytelen körülmények között tárolt panelek és profilok deformációjára a garanciális feltételek nem érvényesek. Az ebből adódó reklamációkkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.

(Részletes termék és szerelési tájékoztató itt érhető el.)


 

 

Termékeink környezetbarát technológiával készülnek. 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Nem tartalmaznak ólmot, nehézfémeket, illetőleg a gyártás során nem használnak savakat és propánbutánt sem!


 

 

A felszereléshez szükséges profilok