Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.

Ereszburkolat S-08 dió

5.810 Ft (4.575 Ft + ÁFA)
Menny.:szál
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

Kiegészítő termékek

Egységár: 5.810,00 Ft/szál
Cikkszám: S-08NU

Színes profilok csak egész csomagban rendelhetőek (1 csomag = 10 szál = 8,1 m²) 
Szállítás: egyedi visszaigazolás alapján

 

Paraméterek

Szélesség 30 cm
Hosszúság 270 cm
Mennyiség egy csomagban 10 szál
Burkolható felület / csomag 8.1 m²

Leírás

PVC tetőeresz-burkoló rendszer, funkcionális, megfizethető és legfőképpen kényelmes alternatívája a hagyományos, fából készült ereszalj rendszernek. Nem igényel semmilyen karbantartást, ellenálló a rothadással, penésszel, gombákkal és rovarokkal szemben. Esztétikus, gyorsan szerelhető, tartós, könnyű, nem mérgező termék, amely gátolja a tűz terjedését. A paletta olyan színeket is tartalmaz, amelyek tökéletesen utánozzák a természetes fa színárnyalatait, így színben egyeznek a fa termékekkel. A Profile VOX ereszalj rendszer ólmot és nehéz fémeket nem tartalmazó keverékből készült.
 

Kiváló szellőzést biztosít

A felület szabad vízelvezetőszerkezetéből kifolyólag könnyű tisztán tartani

Famintázatú struktúra

Könnyen tisztán tartható

Gyors összeszerelés

 
Ellenáll a legerősebb szélnek is

Rovarokkal szemben ellenálló képesség

30 év garancia

 
Click-rendszer

A profil alakja duplájára növeli a merevségét a panelnak

Nem igényel semmilyen karbantartást

Egyszerű felszerelés

Ellenállás a változó éghajlati feltételeknek

Ellenálló az időjárás viszontagságaival és a nedvességgel szemben

Környezetbarát. Termékeink környezetbarát technológiával készülnek. 100% - ban újrahasznosíthatóak. Nem tartalmaznak ólmot, nehézfémeket, illetőleg a gyártás során nem használnak savakat és propán-butánt sem.
A falburkolatok felszerelt állapotban ellenálnak a nyári forróságnak és a téli fagynak is, melyre a gyártó típustól függően 30 - 50 éves garanciát ad. A PVC profilok hőre lágyuló tulajdonsága miatt viszont kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet a felszereletlen falburkoló panelek és profilok megfelelő tárolására! Ne tegyék tűző napra! Fektessék sík és egyenletes felületre! Ne rakjanak rá olyan tárgyakat, amik a felület deformálódását okozhatja. A fentiek figyelembevételével kezelt panelek probléma mentesen megtartják eredeti formájukat és akár több éves raktározás után is tökéletes állapotban maradnak. A helytelen körülmények között tárolt panelek és profilok deformációjára a garanciális feltételek nem érvényesek. Az ebből adódó reklamációkkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.
 

A felszereléshez szükséges profilok