Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.

Ereszburkolat perforált S-07 fehér

4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Menny.:szál

Kiegészítő termékek

Egységár: 4.590,00 Ft/szál
Cikkszám: S-07WH
Elérhetőség: Rendelhető

Fehér profilok szálanként is rendelhetőek. Egy csomag (1 csomag = 10 szál = 8,1 m²) 
Szállítás: egyedi visszaigazolás alapján

 

Paraméterek

Szélesség 30 cm
Hosszúság 270 cm
Mennyiség egy csomagban 10 szál
Burkolható felület / csomag 8.1 m²

Leírás

PVC tetőeresz-burkoló rendszer, funkcionális, megfizethető és legfőképpen kényelmes alternatívája a hagyományos, fából készült ereszalj rendszernek. Nem igényel semmilyen karbantartást, ellenálló a rothadással, penésszel, gombákkal és rovarokkal szemben. Esztétikus, gyorsan szerelhető, tartós, könnyű, nem mérgező termék, amely gátolja a tűz terjedését. A paletta olyan színeket is tartalmaz, amelyek tökéletesen utánozzák a természetes fa színárnyalatait, így színben egyeznek a fa termékekkel. A Profile VOX ereszalj rendszer ólmot és nehéz fémeket nem tartalmazó keverékből készült.

 

Kiváló szellőzést biztosít


A felület szabad vízelvezetőszerkezetéből kifolyólag könnyű tisztán tartani


Famintázatú struktúra


Könnyen tisztán tartható


Gyors összeszerelés


 

Ellenáll a legerősebb szélnek is


Rovarokkal szemben ellenálló képesség


30 év garancia


 

Click-rendszer


A profil alakja duplájára növeli a merevségét a panelnak


Nem igényel semmilyen karbantartást


Egyszerű felszerelés


Ellenállás a változó éghajlati feltételeknek


Ellenálló az időjárás viszontagságaival és a nedvességgel szemben


Környezetbarát. Termékeink környezetbarát technológiával készülnek. 100% - ban újrahasznosíthatóak. Nem tartalmaznak ólmot, nehézfémeket, illetőleg a gyártás során nem használnak savakat és propán-butánt sem.

 

A falburkolatok felszerelt állapotban ellenálnak a nyári forróságnak és a téli fagynak is, melyre a gyártó típustól függően 30 - 50 éves garanciát ad. A PVC profilok hőre lágyuló tulajdonsága miatt viszont kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet a felszereletlen falburkoló panelek és profilok megfelelő tárolására! Ne tegyék tűző napra! Fektessék sík és egyenletes felületre! Ne rakjanak rá olyan tárgyakat, amik a felület deformálódását okozhatja. A fentiek figyelembevételével kezelt panelek probléma mentesen megtartják eredeti formájukat és akár több éves raktározás után is tökéletes állapotban maradnak. A helytelen körülmények között tárolt panelek és profilok deformációjára a garanciális feltételek nem érvényesek. Az ebből adódó reklamációkkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.

 

A felszereléshez szükséges profilok