Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Társaságunk specialitása a műanyag alapanyagú építőipari, belsőépítészeti és bútoripari profilok értékesítése. Nem csak itthon, de a környező országok piacán is jelen vagyunk.

És miért választ minket a cégek?

Mert már több mint 25 éve vagyunk meghatározó tagjai az iparágunknak. A 25 évünk alatt mindig figyeltünk arra, hogy készleteink a legújabb trendeknek és elvárásoknak is megfeleljenek és a szakterület szinte minden feladatához alkalmazható megoldásokat kínálhassunk nagy hangsúlyt fektetve a környezet kímélő megoldásokra.

Raktárprogramunkban több mint 3000 féle termék található, de egyedi fejlesztésű gyártásokkal is állunk partnereink segítségére. Büszkék vagyunk arra, hogy több üzletfelünknek is segítséget tudunk nyújtani a tervezéstől egészen a végfelhasználásig.

Számunkra az ügyfél az első! Szívesen állunk rendelkezésre akár helyszíni tájékoztatással vagy bármilyen kérdés esetén telefonon vagy személyesen is.

 

 

Keresés